Kujdes nga gripi sezonal: 3 persona – në gjendje të rëndë shëndetësore

Një burrë rreth të 80’ve e një grua tjetër rreth 50-vjeçare janë dy viktimat e para të këtij të gripit sezonal. Ndërkaq, tre persona  tjerë të prekur nga gripi janë në gjendje të rëndë shëndetësore.

Ata janë duke u trajtuar në kujdesin intensiv në Klinikën Infektive të QKUK’së. Bëhet fjalë për dy gra dhe një burrë. Mosha e tyre është 31, 39 dhe 46 vjeçare.

Detaje për këta pacientë si dhe për gripin sezonal në vend ka dhënë të martën infektologu i QKUK’së, doktor Valbon Krasniqi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.