Ballina / Tech këshilla / Kujdes! Këtë mesazh në Facebook mos e hapni
facebookflickr

Kujdes! Këtë mesazh në Facebook mos e hapni

Një mashtrim është duke i infektuar kompjuterët, duke i bërë ata të dërgojnë mesazhe në Facebook, duke shpërndarë një virus.

Kështu që nëse shihni mesazhe të dyshimta nga një shok në Facebook, keni kujdes se çfarë po klikoni.

Virusi i ri që është duke u shpërndarë nëpër rrjetin social, dërgon mesazhe që përfshijnë emrin e dërguesit, fjalën ‘video’, një emoji të ‘tronditur’ dhe një virus të fshehur në link.

Nëse klikoni në link, atëherë do të dërgoheni në faqe të ndryshme me viruse që përfshin një kanal të rrejshëm në YouTube dhe një instalues të rremë Flash Player varësisht se çfarë shfletuesi përdorni.170823-facebook-malware-2_1509005973-7767896

 

@Fluidi

Provo po ashtu

Apple, asistencë dhe nëpërmjet Twitter

Kush ka probleme me pajisjet apo shërbimet e Apple mund të kërkojë ndihmë nëpërmjet një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.