Ballina / Galeria / Kufiri Meksikë-ShBA

Kufiri Meksikë-ShBA

Kjo pjesë e kufirit Meksikë-Shtetet e Bashkuara të Amerikës është e njohur për shkak të mbipopullimit të pjesës djathtas, pra e ShBA-ve, ndërsa pjesa e Meksikës është gati komplet pa ndërtime.
Kjo foto përdoret për të treguar se sa e mbipopulluar është Amerika.

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …