Ku është kundërshtari në këtë duel?

Në morinë e rebuseve në internet, një tjetër sfidë shfaqet , ajo e gjetjes së kundërshtarit në këtë foto, në vetëm 5 sekonda.

A e gjeni dot?

Vetëm 1 % e njerëzve kanë arritur ta gjejnë se ku është fshehur vrasësi. Ky ilustrim i vjetër është shpërndarë shumë herë në internet dhe njerëzit janë ngatërruar shpesh.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.