Ballina / KRYESORE (page 90)

KRYESORE

Clark i shkruan letër Haradinajt

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj ka pranuar letër falënderimi nga ish-komandanti i NATO-s, Wesly Clark. “I nderuar të pranoj letër falënderimi nga ish-komandanti suprem i forcave të bashkuara të NATO-së për Europë, Wesley Clark, përmes së cilës shpreh konsideratën për mikpritjen dhe nderimet gjatë 20-vjetorit të ndërhyrjes së aleancës veri-atlantike …

Lexo më shumë

A janë legjitime vendimet e Qeverisë pas dorëheqjes

kosova, qeveria, ap

Edhe pas dorëheqjes së Ramush Haradinajt nga pozita e kryeministrit, Qeveria e Kosovës, përkatësisht ministritë përkatëse të saj, kanë vazhduar punën duke marrë edhe vendime për çështje të ndryshme. Në Qeveri thonë se vendimet janë në harmoni me kompetencat dhe përgjegjësitë e një qeverie në dorëheqje. Por, këto vendime po konsiderohen si …

Lexo më shumë

Po falimentojnë televizionet

te rinjet, media, rrejetet soclae, telefoni

Të rinjtë në Mbretërinë e Bashkuar po i braktisin thuajse krejtësisht lajmet televizive Sipas rregullatorit vendas të komunikimit, Ofcom, gjysma e Mbretërisë së Bashkuar sot lajmet i merr nga media sociale. Llogaritet se personat e moshës 65 vjeç e lart, shohin mesatarisht 33 minuta lajmeve televizive në ditë, por për …

Lexo më shumë