KRYESORE

Sa e lehtëson marrëveshja me Serbinë anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare?

Normalizimi i marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, përmes një marrëveshjeje eventuale gjithëpërfshirëse ndërmjet dy vendeve, do të ndihmonte dhe lehtësonte në masë të madhe anëtarësimin e Kosovës në organizatat e ndryshme ndërkombëtare, por ky normalizim i marrëdhënieve nuk është parakusht për anëtarësim në ato organizata, thonë njohësit e marrëdhënieve ndërkombëtare. …

Lexo më shumë

SOS Fshatrat e Fëmijëve inaugurojnë punëtorinë “Made in Kosova”

Klubi i Prodhuesve të Kosovës dhe SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosova kanë inauguruar sot punëtorinë “Made in Kosova”, e cila ka për qëllim krijimin e hapësirave që mundëson socializmin dhe edukimin e të rinjve për orientimin në karrierë. Punëtoria “Made in Kosova” synon të arrijë objektivat kryesore si krijimin dhe …

Lexo më shumë