KRYESORE

Rekomandojnë ekspertët, ja si duhet ushqyer gjatë kohës së vetëizolimit

Me përhapjen e koronavirusit të ri (Covid-19) në shumë pjesë të botës, njerëzit mbeten të karantinuar nëpër shtëpi, por ekspertët paralajmërojnë se zvogëlimi i aktivitetit fizik dhe mënyrat jo të mira të të ushqyerit përbëjnë rrezik për shëndetin. “Ne duhet të kemi parasysh se një dietë e shëndetshme dhe e …

Lexo më shumë

Qeveria në detyrë shkarkon edhe dy borde të ndërmarrjeve publike

Qeveria në detyrë e Kosovës, ka miratuar vendimet për shkarkimin e bordit të Kompanisë Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” dhe të Postës së Kosovës. Shkarkimi i bordit të Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”, është bërë me arsyetimin se ka pasur, siç thuhet në komunikatën për media, shpërfillje të humbjeve të shkaktuara nga kryeshefi, …

Lexo më shumë