KRYESORE

Kompania Adria Airways pezullon fluturimet, i mungojnë fondet

Adria Airways

Kompania Adria Airways me qendër në Slloveni, pezulloi fluturimet për shkak të mungesës së fondeve. Kompania ndaloi fluturimet e saj për të martën dhe të mërkurën, duke thënë se do të realizojë vetëm një fluturim në “qendrën më të rëndësishme” të Frankfurtit në Gjermani. Mediat sllovene raportojnë se mijëra njerëz …

Lexo më shumë

Kosova ende s’është gati ta marrë nën kontroll hapësirën e lartë ajrore

aeroporti, Mynih

Ngritja e kapaciteteve teknike dhe tejkalimi i pengesave nga plani politik, shtrohen si nevoja të domosdoshme që Kosova të fitojë të drejtën për të menaxhuar hapësirën e lartë ajrore mbi territorin e saj. Përveç përgatitjes së kuadrove dhe blerjes së pajisjeve që nevojiten për të kontrolluar këtë hapësirë ajrore, Kosova …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!