Ballina / KRYESORE (page 40)

KRYESORE

Privatizimi nuk ka dhënë efekte pozitive në zhvillimin ekonomik të vendit

agjensioni i privatizimit

Privatizimi i ndërmarrjeve shoqërore në Kosovë, i filluar vite më parë, nuk ka dhënë efekte pozitive në zhvillimin ekonomik të vendit. Për më shumë, ky proces ka rezultuar me shkurtim të vendeve të punës. Kështu thonë përfaqësues të partive politike si dhe përfaqësues të Bashkimit të Sindikatave të Punëtorëve të …

Lexo më shumë

Veseli: PDK si çdoherë është e gatshme të shtyjë tutje suksesshëm agjendat

kadri veseli

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, zhvilloi takime me kryesitë e degëve të PDK-së të Vushtrrisë e Gjakovës, me ç’rast ka theksuar rëndësinë e procesit dhe mobilizimin e gjithanshëm për zgjedhjet nacionale, duke potencuar optimizmin e anëtarësisë së gjerë dhe strukturave të partisë. Kryetari Veseli ka potencuar se …

Lexo më shumë

Haradinaj i drejtohet kushtetueses. Megjithatë, dorëzon kërkesën për interpretim

haradinaj i drejtohet kushtetueses

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj, ka njoftuar se sot ka dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për interpretim të aktit të dorëheqjes së tij nga posti i kryeministrit dhe definimin e kompetencave dhe funksionimit të Qeverisë pas këtij akti. Ai përmes një postimi në Facebook, thotë se qëllimi i kërkesës është, …

Lexo më shumë

Çka i ofroi “Telekomi” partnerit 10 vjeçar “Z – Mobile” dhe pse proteston sindikata

ptk

E hëna do të shënojë fundin e një bashkëpunimi 10-vjeçar ndërmjet Telekomit të Kosovës dhe Z-Mobile. Sot Bordi i Telekomit do të mblidhet për të marrë një vendim për një partneritet të ri të mundshëm. Megjithatë, para se të mblidhet Bordit, pritet të nisë greva 24 orëshe e sindikalistëve të …

Lexo më shumë