Ballina / KRYESORE (page 3)

KRYESORE

ASHAK : Fajtorët për gjendjen në arsim dihen. Ata kanë adresë dhe i njohim të gjithë

Akademia e Shkencave të Kosovës

Shpallja e djeshme e rezultateve të PISA-s (Program for International Student Assesment – Program i Vlerësimit Ndërkombëtar i Nxënësve) ishte dëshpërim për të gjithë qytetarët e Kosovës, me përjashtim të atyre që do të duhej të mbanin përgjegjësinë objektive për këtë gjendje, ka thënë Akademia e Shkencave dhe Arteve të …

Lexo më shumë

Ikja e trurit: A do t’i fikë dritat mjeku i fundit që largohet nga Kosova?

BIRN zbulon pasojat alarmuese që ka emigrimi në sistemin shëndetësor të Kosovës – që është përkeqësuar edhe më shumë nga  industria private që po rrëmben staf mjekësor për eksport në Gjermani. Shkumbin Ahmetxhekaj| Gorance, Prishtinë, Nuremberg, Mynih, Ivankovo dhe Zagreb | BIRN Dikur u dorëzua. Udhëtimet e lodhshme e të …

Lexo më shumë