KRYESORE

Shpallen zgjedhjet në Podujevë

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, e ka shpallur datën e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar në Komunën e Podujevës. Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar në Komunën e Podujevës, bazuar në vendimin e presidentit Thaçi, do të mbahen më 15 mars 2020. Presidenti Thaçi e ka udhëzuar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve …

Lexo më shumë

GAP: Tkurrja e kabinetit qeveritar i kursen vendit rreth 13 milionë euro

Qeveria

Tkurrja e kabinetit qeveritar i kursen vendit rreth 13 milionë euro, sipas një analize që ka publikuar Instituti GAP. Qeveria Kurti me dy zëvendëskryeministra, 15 ministra e 35 zëvendësministra, do të kushtojë miliona euro më pak se qeveria paraprake, që përbëhej nga pesë zv.kryeministra, 19 ministra dhe mbi 80 zëvendësministra. …

Lexo më shumë

Apeli ndryshon aktgjykimin lirues: Dr. Ilir Tolaj dënohet me 3 vjet burg

Gjykata e Apelit ka ndërruar vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë e cila kishte liruar nga akuzat për korrupsion gjashtë zyrtarë e ish-zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësisë e Ministrisë së Mjedisit. Rreth dy vjet me parë Gjykata në Prishtinë pati liruar të gjithë të akuzuarit për korrupsion nga përgjegjësia penale. …

Lexo më shumë