Ballina / KRYESORE (page 21)

KRYESORE

KE sot prezenton pakon e zgjerimit. Do flasë për progresin dhe ngecjet

brukseli , be

Komisioni Evropian do të publikojë të mërkurën paketën vjetore të zgjerimit, e cila përcakton përparimin që kanë bërë vendet që synojnë integrimin evropian. Bëhet fjalë për dokumentin më të rëndësishëm për vendet e Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë, ku objektivisht përcaktohet gjendja faktike në çdo vend dhe vlerësohet përparimi, por edhe …

Lexo më shumë

Korrupsioni radhitet si problemi më i madh pas papunësisë

korrupsioni

Vetëm një në dhjetë biznese e raportojnë korrupsionin, apo marrjen e mitos, derisa një në nëntë kompani e konsiderojnë korrupsionin si pjesë të lojës. Kështu u tha në konferencën, “Korrupsioni nga ana e ofertës: Perspektiva e bizneseve”, të organizuar nga Instituti Riinvest. Rreth 90 për qind e bizneseve të anketuara, …

Lexo më shumë