KRYESORE

MTI-ja e KIESA vjet shpenzuan rreth gjysmë milioni euro në udhëtime

euro

Gati gjysmë milioni euro shpenzime për udhëtime zyrtare jashtë vendit vetëm gjatë 2019-s ka bërë Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, që udhëhiqej nga Endrit Shala. Në nivel të Ministrisë së Tregtisë, ata që udhëtuan zyrtarisht jashtë vendit harxhuan saktësisht 438 mijë 698 euro, raporton KTV. Shpenzimet për akomodim gjatë 2019-s …

Lexo më shumë

Mustafa për reciprocitetin: Thelbësore është bashkërenditja me SHBA-të

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka thënë se sa i takon reciprocitetit me Serbinë thelbësore është bashkërenditja me SHBA-në. Të tjera ai i quan modalitete. Ai është pyetur nga Express nëse mbron idenë e vendosjes së reciprocitetit edhe pas presionit amerikan. “Themelore është që procesi të bashkërenditet me SHBA-të, si …

Lexo më shumë

Koronavirusi arrin në Itali

Një shpërthim i koronavirusit në veri të Italisë u përkeqësua të premten. Zyrtarët njoftuan për 14 raste infektimi në rajonin e pasur të Lombardisë, ndërsa dy raste u raportuan në rajonin e Venetos aty pranë. Fillimisht, autoritetet zbuluan se gjashtë persona ishin prakur nga virusi, rastet e para të njohura …

Lexo më shumë

Skandaloze: Mbi 30 milionë euro reklama, shumica për portale të ‘bosave’ e të partive

Më shumë se 30 milionë euro të Telekomit të Kosovës janë shpenzuar gjatë 14 vjetëve në reklama dhe sponsorizime  për media, një pjesë e të cilave janë të lidhura me politikën. Edhe pse në Këshillin e Mediave të Shkruara janë të regjistruara vetëm 33 mediume, Telekomi u ka dhënë kontrata …

Lexo më shumë