KRYESORE

Diplomacia parlamentare në ndihmë të politikës së jashtme

Kuvendi_official

Diplomacia parlamentare, njihet si një instrument i rëndësishëm i politikës së jashtme të një vendi dhe formë alternative, plotësuese e diplomacisë. Me pjesëmarrjen aktive të anëtarëve të Kuvendit në forumet dhe aktivitetet e ndryshme ndërkombëtare, ata mund të kontribuojnë në përfaqësimin e interesave të shtetit në fushën ndërkombëtare. Kryetarja e …

Lexo më shumë