KRYESORE

Shkarkohen 3 borde, i KEK’ut, Ibër Lepencit dhe i Ujësjellësit në Prizren

Qeveria në detyrë ka shkarkuar Bordin e KEK’ut, Bordin e “Ibër Lepencit” dhe Bordin e ndërmarrjes publike “Hidroregjionit Jugor”. Këte njoftim e bëri Zyra e Kryeministrit përmes një komunikate drejtuar mediave. “Qeveria ka shkarkuar bordet e drejtorëve në Ndërmarrjen Publike Qendrore “Korporata Energjetike e Kosovës” Sh. A, në Ndërmarrjen Publike …

Lexo më shumë

QUINT: Takimet me udhëheqës nuk sinjalizojnë miratimin tonë

Pas takimeve me udhëheqës politikë në vend ambasadat e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe SHBA-ve kanë lëshuar një deklaratë të përbashkët për media. Ambasadat e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar, dhe SHBA-ve, dëshirojnë të njoftojnë se ne bëjmë takime me udhëheqës politikë dhe institucionalë që t’i dëgjojmë …

Lexo më shumë

E konfirmon Mustafa: I nominuari i LDK-së për Kryeministër – Avdullah Hoti

avdullah hoti

Lidhja Demokratike e Kosovës ka mbështetur ish-zëvendëskryeministrin Avdullah Hoti, si kandidat për kryeministër të Qeverisë së ardhshme të Kosovës. Kryetari i LDK-së Isa Mustafa, zyrtarisht e konfirmoi se Avdullah Hoti është kandidat për kryeministër. Mustafa tha se fillimisht e gjithë kërkesa e LDK-së ka qenë që ai, pra Mustafa, ta …

Lexo më shumë

Murtezaj: Mbi 60 mijë punëtorë aplikojnë për kompensim të pagave

bum ekonomik

Mbi 60 mijë punëtorë të kompanive të ndryshme private në Kosovë, kanë parashtruar kërkesa për kompensim të pagave në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK), në mënyrë që të përfitojnë nga pako emergjente fiskale e Qeverisë së Kosovës. Ilir Murtezaj drejtor i përgjithshëm i ATK-se, tha për Radion Evropa e Lirë, …

Lexo më shumë