KRYESORE

Engel me mesazh për admiralin Foggo: Rruga e Serbisë, e mbyllur derisa s’e njeh Kosovën

Eliot Engel

Kongresisti Eliot Engel, kryetar i Komitetit për Çështje të Jashtme i Dhomës së Përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara, i shkroi letër komandantit të Forcave Detare të SHBA-së në Evropë, në lidhje me një intervistë të tijën që adreson politikën amerikane ndaj Serbisë. Duke cituar një raport të Departamentit amerikan të …

Lexo më shumë

Pesë rreziqet më të mëdha që i kanosen botës gjatë kësaj dekade

Në raportin vjetor të Forumit Ekonomik Botëror, për herë të parë në 15 vjet, mbizotërojnë plotësisht problemet dhe rreziqet mjedisore. Këtu përfshihen fatkeqësitë natyrore, moti ekstrem dhe pasojat e ngrohjes globale. Børge Brende, president i Forumit Ekonomik Botëror, tha: “Skena politike është e polarizuar, niveli i detit është duke u …

Lexo më shumë