KRYESORE

Përfundoi Chopin Piano Fest

Ka përfunduar me sukses jashtëzakonisht të madh koncerti Chopin Piano Fest i Filharmonisë së Kosovës, i cili u mbajt në Prishtinë. Në mbrëmjen e fundit, veprat artistike janë drejtuar nga dirigjenti vietnamez Le Fi Fi, kurse musafiret pianiste ishin Florita Dërgutin dhe Nadejda Vlaeva. Florita Dërguti, është kosovare që jeton …

Lexo më shumë

Klosi i kundërpërgjigjet Mustafës

Ish­ shefi i shërbimit Informativ shtetëror, Fatos Klosi mohon se Shërbimi Sekret Kombëtar i drejtuar nga ai bashkëpunonte me Serbinë, për të cilën u akuzua nga kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa. Në një intervistë për Ora News, Fatos Klosi thotë se Mustafa ka arsye që lidhen ngushtësisht me interesa politike …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!