fbpx

KRYESORE

Këshilli Organizativ: Komuna po e saboton festën, të heq pankartat

Këshilli Organizativ për shënimin e 8 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë, sqaron opinionin publik lidhur me sabotimin që drejtuesit politikë të Komunës së Prishtinës po i bëjnë shënimit të festës. Komuna e Prishtinës është e njoftuar zyrtarisht për aktivitetet që do të zhvillohen me rastin e shënimit të 17 shkurtit, qoftë …

Lexo më shumë

Kush janë Muxhahedinët “e mirë” të opozitës ndaj Ajatollahut

Vite më parë, disa politikanë britanikë i përshkruanin si “patriotë të mirë” apo si “grupi kryesor i opozitës iraniane”. Në një artikull për “Sunday Telegraph”, Christopher Booker thoshte se, organizata që kanë ngritur në këmbë, Këshilli Kombëtar i Rezistencës në Iran, ishte “opozita e vërtetë ndaj diktaturës” dhe “shpresa më …

Lexo më shumë