KRYESORE

Ja projektligjet që miratoi Qeveria

Qeveria e Republikës së Kosovës mbajti mbledhjen e rregullt ku  mori disa vendime dhe aprovoi projektligje. Qeveria fillimisht miratoi pakon e ligjeve të propozuara nga Ministria e Drejtësisë. Kabineti qeveritar shqyrtoi dhe miratoi Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-224 për Këshillin Prokurorial të Kosovës, me të cilin …

Lexo më shumë

Institucionet – mbi 7 milionë euro qera

Në pyetjen e shtruar gjatë marsit nga deputetja e Vetëvendosjes Shqipe Pantina, në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës është dhënë përgjigje nga ministria e Administratës Publike. “Edhepse ministria jonë nuk menagjon këtë çështje sepse në përkujdesemi vetëm për institucionet e Kosovës që nuk janë me qera, në bashkëpunim me Ministrin …

Lexo më shumë