KRYESORE

Të vrarët në Kumanovë: Varrimi të marten në Prishtinë

Xhafer Zymberi, Mirsad Ndrecaj, Valon Kabashi, Turgaj Gashi, Samid Kastrioti, Hysen Rushiti, Fatlum Vishesella, Arben Rexhaj, do të varrosen në Prishtinë, të marten në ora 17:00. Për të vrarët në Kumanovë, Xhafer Zymberi, Mirsad Ndrecaj, Valon Kabashi, Turgaj Gashi, Samid Kastrioti, Hysen Rushiti, Fatlum Vishesella, Arben Rexhaj, Beg Rizaj dhe Nusret …

Lexo më shumë

Hannover: Refugjatët keqtrajtohen

Në Hannover policët kanë keqtrajtuar fizikisht dhe kanë poshtëruar të paktën dy refugjatë. Prokuroria po kryen hetimet. Organizatat e refugjatëve janë të tmerruara. Shkruan: Naomi Conrad/DW Një lajm çnjerëzor dhe mizor që të pështjellon stomakun: “Ia kam futur gishtat në hundë dhe e kam mbytur. Ishte kënaqësi. Dhe e kam …

Lexo më shumë