KRYESORE

Osmani: ZRRE keqpërdori buxhetin

“Humbjet komerciale të energjisë shkojnë deri në 31 % dhe janë humbje të natyrës teknike”, i përkujtoi deputetët e Kuvendit të Kosovës gjatë seancës plenare të së enjtes, Muhamet Mustafa, kryetar i Komisionit për Zhvillimin Ekonomik. Gjatë shqyrtimit të Raportit vjetor të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) teknike, i …

Lexo më shumë

Federata e Basketbollit: Nuk lejojmë agjenda politike

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) ka reaguar ndaj disa postimeve-deklaratave me përmbajtje të papërgjegjshme dhe kërcënuese në rrjete sociale dhe media, ku, si theksojnë përfaqësuesit e Federatës ” janë atakuar disa anëtarë të KB Sigal Prishtina”. “FBK dëshiron të sqarojë se dënon fuqishëm shtyerjen e çfarëdo agjende politike të …

Lexo më shumë