fbpx

KRYESORE

Zëri: PDK fsheh milionat

Shefi i deputetëve të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Adem Grabovci, ka renditur listën e patundshmërive që i posedon në formularët e deklarimit të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), mirëpo të gjitha këto prona të vlefshme ai i ka vlerësuar me zero euro. Kështu një banesë prej 80 metra …

Lexo më shumë

EULEX në Kosovë edhe dy vjet

Përderisa vazhdojnë negociatat mes përfaqësuesve të Bashkimit Evropian dhe Qeverisë së Kosovës për detajet e mandatit të ardhshëm të misionit të EULEX-it në Kosovë, vendet anëtare të BE-së tashmë kanë arritur pajtimin e tyre që ky mandat të vazhdohet edhe për së paku dy vjet. Vazhdimi i mandatit u bë …

Lexo më shumë

Funksionalizimi i njëanshëm i Asociacionit, i papranueshëm për Qeverinë

Paralajmërimi për themelimin e njëanshëm të Asociacionit të Komunave Serbe nga ana e serbëve të veriut është i papranueshëm për Qeverinë dhe për opozitën kosovare. Një veprim i tillë, sipas Qeverisë, do të ishte humbje kohe për serbët dhe njëkohësisht edhe bllokim në procesin integrues. Politikanët serbë të veriut të …

Lexo më shumë

Francezët dorëzojnë dokumentet për kompleksin 'Brezovica'

“Fituesi i projektit zhvillimor për kompleksin turistik “Brezovica”, konzorciumi francez “MDP Consulting-Compagnie des Alpes”, ka dorëzuar në Ministrinë e Tregtisë, dokumentet që kërkohen me kontratë. Kurse, tash i mbetet komisionit të verifikojë se a janë në përputhje me kriteret e paraparë. Kështu ka thënë kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, pas …

Lexo më shumë