KRYESORE

Cooper: Dialogu quhej teknik …

Ndërmjetësi i parë i dialogut Kosovë-Serbi, Robert Cooper, ka zbuluar qëllimin kryesor të procesit që po ndodh në Bruksel. Në një shkrim autorial për disa portale evropiane, ish lehtësuesi i dialogut, tash diplomat në pension, ka thënë se qëllimi i bisedimeve mes Kosovës dh Serbisë është rregullimi i brendshëm i …

Lexo më shumë

ISIS përmbyll muajin e shenjtë të Ramazanit me vrasjen e 150 personave

Sulmuesit vetvrasës nga radhët e organizatës terroriste ISIS kanë vrarë 115 burra. gra e fëmijë për të përmbyllur kësisoji muajin e Ramazanit. Vrasja ndodhi në Khan Beni Saad të Irakut lindor të premtën mbrëma, kur ekstremistët shpërthyen kamioneta të ngarkuara me eksploziv në treg, kur banorët po furnizoheshin dhe po përgatiteshin …

Lexo më shumë