KRYESORE

Anulohet koncerti për ShBA – shkak siguria

Pas videos së publikuar nga organizata terroriste ISIS, përmes të cilës disa xhihadistë shqiptarë dhe boshnjakë kërcënojnë me sulme terroriste Ballkanin, kanë reaguar  institucionet e sigurisë dhe të inteligjencës. Duke iu referuar burimeve policore lajmi net shkruan se institucionet kanë siguruar informacione në bazë të të cilave konstatohet se xhihadistët …

Lexo më shumë

Kosova e Gjermania me Marrëveshje për ekstradim dhe …

Të Hënën në Berlin është parafuar Marrëveshja Juridike Ndërshtetërore mes Kosovës e Gjermanisë, marrëveshje kjo që u protokolua sot. Kjo marrëveshje ndërshtetërore është e natyrës së veçantë, pasi që kjo marrëveshje ka të bëj me bashkëpunimin juridik për çështje penale, e përfshinë rregullimin edhe në kvto pesë fusha: ndihmën e ndërsjellë juridike, …

Lexo më shumë

REL: Kosova as sivjet nuk siguron bukën

Kosova as këtë vit nuk do të arrijë t’i plotësojë nevojat e popullatës për ushqim nga rendimentet e grurit, thonë përfaqësuesit e bujqve. Pasi ende nuk ka filluar zyrtarisht fushata e korrje-shirjeve, zyrtarët qeveritarë nuk dëshirojnë të japin ndonjë përqindje të sigurimit të bukës, përderisa përfaqësues të bujqve vlerësojnë se …

Lexo më shumë