Ballina / KRYESORE (page 1143)

KRYESORE

Qeveria aprovoi nismën për ndryshimin e Kushtetutës

Kabineti qeveritar ka aprovuar nismën për ndryshimin e Kushtetutës së Kosovës dhe Projektligjin për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës. Duke prezantuar projektamandamentimet e Kushtetutës së Republikës së Kosovës, kryeministri Hashim Thaçi, në mbledhjen e qeverisë ka thënë se duke u bazuar në rrjedhat e miratimit të analizës të …

Lexo më shumë

Qeveria dhe OVL me një qëndrim për ligjin për veteranët

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur sot një delegacion të Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të kryesuar nga kryetari Muharrem Xhemajli. Pas takimit, Kryeministri Thaçi dhe Xhemajli kanë mbajtur një konferencë të përbashkët për media. “Ligji për veteranët është punuar bashkërisht nga Qeveria e …

Lexo më shumë

Studentët – nuk mjafton dorëheqja

protesta e studenteve

Menjëherë pas dorëheqjes së prof. Ibrahim Gashit nga posti i Rektorit të Universitetit të Prishtinës, kanë filluar reagimet , të cilat ishin po aq të ndara sa ishte edhe opinioni përktazi me protestat e një grupi të studentëve dhe përfaqësuesve të shoqërisë civile të Kosovës. Aktualisht  para Rektoratit studentët po kremtojnë  …

Lexo më shumë