KRYESORE

Maqedoni: Protestuesit kërkojnë Marrëveshje të re

Përmes protests “protesto shqip’ rreth 10 mijë veta kanë kërkuar të shtunën dorëheqjen e qeverisë aktuale të Maqedonisë. Në protestën e mbajtur në Shkup qytetarët e përkatësisë kombëtare shqiptare kërkonin poashtu zbardhjen e “të vërtetave për shqiptarët” si dhe “një marrëveshje të re në Maqedoni”. Protestuesit kërkojnë dorëheqjen e qeverisë …

Lexo më shumë

Edhe një aktakuzë: Tani kundër 10 zyrtarëve të Prishtinës

Aktakuza e radhës përfshinë dhjetë zyrtarë të Komunës së Prishtinës. Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë, për vepra penale qe ndërlidhen me ndërtimet kundërligjore, kundër njëmbëdhjetë personave, prej tyre dhjetë zyrtarë të Komunës së Prishtinës dhe një pronar i një kompanie private. Prokuroria Speciale e Republikës së …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!