KRYESORE

Kërkohen hetime për punën e Bordeve të shkarkuara

drejtesia , KGJK

Humbje financiare milionëshe, kontrata të pafavorshme, problem më likuiditet, mbipunësime, nepotizëm, dyfishim i pozitave, emërime e gradime të parregullta janë vetëm disa nga keqpërdorimet e identifikuara nga Qeveria në detyrë e Kosovës në disa ndërmarrje publike. Këto keqpërdorime, kanë qenë arsye që Qeveria në detyrë e Kosovës të shkarkojë Bordet …

Lexo më shumë

Ambasada e SHBA-së mirëpret vendimin e Kushtetueses

ambasada shba llogoja

Ambasada amerikane në Prishtinë ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Kushtetuese, e cila pezulloi dekretin e presidentit Hashim Thaçi për mandatarin deri më 29 maj. Këtë vendim e mirëpritën politikanët në Kosovë, derisa Thaçi dhe Hoti thanë se do ta respektojnë. “Përgjigjja e Gjykatës Kushtetuese për të dhënë kohë për diskutime tregon sundimin …

Lexo më shumë