KRYESORE

Greqia në një moment kritik

Me referendumin qeveria greke po përpiqet t’ua hedhë votuesve barrën e përgjegjësisë për dështimin e negociatave me huadhënësit ndërkombëtarë. Demokracia në Greqi është në rrezik, mendon Spiros Moskovou. Referendumi i së dielës shënon një moment kthese në historinë e re greke. Në radhë të parë ai organizohet lidhur me propozimet …

Lexo më shumë

30 mijë euro shpërblim për informacion mbi vrasësit e dy turistëve çekë

Policia e Shtetit ofron 30 mijë euro shpërblim për këdo që jep informacion të saktë mbi autorët e vrasjes së turistëve çekë në Dukagjin. Për këtë policia ka vendosur në dispozicion të qytetarëve edhe numrin 0694103984 dhe garanton anonimatin. Ndërkohë, grupi hetimor, kryesuar nga prokurori vazhdon këqyrjen e vendit të …

Lexo më shumë