Ballina / KRYESORE (page 1080)

KRYESORE

Skandale: Rrahen hoxhollarët në Maqedoni

Në parkingun afër Operës së Baletit në Maqedoni kryetari i Bashkësisë Islame të Maqedonisë, Sylejman Rexhepi dhe myftiu i Shkupit, Ibrahim Shana janë përfshirë në një rrahje. Sipas gazetës maqedonase “Dnevnik”, kryetari i Bashkësisë Islame të Maqedonisë kishte reaguar pas dorëzimit të një mirënjohjeje për myftiun e Shkupit. Incidenti kishte …

Lexo më shumë

Ja kërkesat e familjarëve të të pagjeturve për institucionet

Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës për të shënuar 27 Prillin-Ditën e Personave të Pagjetur, përfaqësuesi i familjarëve të pagjetur, Bajram Qerkinaj tha se familjet e personave të pagjetur jetojnë me dhimbje e pritje, dhe kjo duhet të jetë udhërrëfyes për të gjithë drejtuesit e institucioneve tona. “Zhdukja masive …

Lexo më shumë