Ballina / KRYESORE (page 1066)

KRYESORE

Zyrtare: 5 policë të vrarë, 30 të lënduar, për civilë nuk ka informata

Në konferencë për media, ministrja e punëve të brendshme të Maqedonisë, Gordana Jankullovska ka theksuar se janë vrarë 5 policë dhe janë rreth 30 policë të lënduar. “Zharko Kuzmanovski nga Bërvenica, Nenad Serfaimocski nga Zubovci dhe Sasho Samojlovski nga Bërvenica edhe dy të tjerë, ku do të njoftohen familjet e tyre, …

Lexo më shumë