Ballina / KRYESORE (page 1062)

KRYESORE

Shekulli: Shqiptari ‘biznes’ duke prostituuar italianen

–Një shtetas shqiptar arriti të hapte një ‘biznes seksi’ në Itali, duke u ndihmuar nga teknologjia. 48-vjeçari shqiptar përfundoi në prangat e policisë italiane, pasi akuzohet për shfrytëzim prostitucioni. Mediat italiane publikuan dokumentimin e plotë të hetimit policor të shqiptarit mjeshtër në teknologji, i cili shfrytëzonte një 21-vjeçare italiane, duke …

Lexo më shumë

Kuçi: E drejta ndërkombëtare ka epërsi ndaj ligjeve të Kosovës

“Sot të drejtat e njeriut, nuk janë vetëm subjekt i mbrojtjes nga autoritetet shtetërore, por është krijuar një sistem i tërë ndërkombëtarë i mbrojtjes ndërkombëtare të të drejtave të njeriut, qoftë për nga aspekti legjislativ ashtu edhe institucional.” ka deklaruar Ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, në Samitin e Kosovës për …

Lexo më shumë

Përfundon protesta e qumështarëve

Protesta e qumështarëve të Kosovës , që u mbajt sot në Prishtinë ka përfunduar, kurse rrugët Pejë-Prishtinë, Prishtinë-Mitrovicë, Ferizaj Prishtinë dhe Prishtinë-Podujevë, të cilat u bllokuan në shenjë të protestës, tanimë janë zhbllokuar. Prodhuesit dhe përpunuesit vendorë të qumështit kanë paralajmëruar se “protesta do të vazhdojë në rast se institucionet …

Lexo më shumë

Zbogar: Gjykata jashtë Kosovës – shkak mbrojtja e dëshmitarëve

I pari i Bashkimit Europian për Kosovën, Samuel Zbogar beson se më nuk ekziston asnjë arësye për shtyerjen e mëtutjeshme përkitazi me themelimin e Gjykatës Speciale për Krime të Luftës. “Amandamentet kushtetuese janë në Kuvend, e gati është edhe Projektligji”, ka deklaruar për mediat beogradase Zbogar. Sipas njëshit të BE-së …

Lexo më shumë

Qumështarët bllokojnë rrugët

Rrugët që lidhin pikat doganore në gjithë Kosovën pritet të bllokohen sot nga traktorët, mjetet bujqësore dhe kafshët, transmeton TV Arta. Kjo është protesta e prodhuesve dhe përpunuesve vendorë të qumështit në shenjë pakënaqësie ndaj mosrealizimit të kërkesave të tyre. Kryetari i Shoqatës së prodhuesve të qumështit, Naser Bajraktari, ka …

Lexo më shumë