Ballina / KRYESORE (page 1060)

KRYESORE

Huruglica: Është heret të futem në politikë !!!

naim huruglica

Në intervistën ekskluzive për Info Globi, flet njeriu i cili drejtoi Doganat e Kosovës pë afro 10 vjet, Naim Huruglica. Aktualisht ai ligjëron disa lëndë në Kolegjin “Pjetër Budi”në Prishtinë dhe kohën më të madhe e kalon në ndërtimin e kapaciteteve për të ardhmen e Kosovës. Intervistoi: Evliana BERANI Në intervistë Huruglica …

Lexo më shumë

Qeveria: Ja çfarë nënshkruajtëm për telekomunikacionin! DOKUMENT

Qeveria u ka shpërndarë mediave marrëveshjen e Telekomunikacionit dhe të Energjisë, që kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryeministri i Serbisë, Ivica Daçiq e kanë nënshkruar në Bruksel. Në vazhdom keni të plotë marrëveshjen, siç e ka dërguar Zyra për Media e Qeverisë. KODI: Kosova nga marrëveshja për telekomunikacionin lidhur …

Lexo më shumë

Qeveria: Ja çfarë nënshkruajtëm për telekomunikacionin!

Qeveria u ka shpërndarë mediave marrëveshjen e Telekomunikacionit dhe të Energjisë, që kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryeministri i Serbisë, Ivica Daçiq e kanë nënshkruar në Bruksel. Në vazhdom keni të plotë marrëveshjen, siç e ka dërguar Zyra për Media e Qeverisë. KODI: Kosova nga marrëveshja për telekomunikacionin lidhur …

Lexo më shumë

Përparime në IBM

Edita Tahiri

Në bisedimet e fundit teknike të zhvilluara në Bruksel, mes palës kosovare dhe asaj serbe, u shënuan përparime në zbatimin e marrëveshjes së IBM-it Në përfundim të këtij raundi bisedimesh në Bruksel, Zëvendëskryeministrja Edita Tahiri deklaroi se në këto takime janë dhënë vlerësime pozitive nga të gjitha palët lidhur me …

Lexo më shumë