KRYESORE

VV: 'Fitorja' me kodin e telefonisë, degradim i mëtutjeshëm i Kosovës

Atë që ka “fituar” Kosova me këtë pjesë të marrëveshjes është degradimi i mëtutjeshëm i tregut të telekomunikacionit, thekson VV-ja. “Rruga e Kosovës për t’u pajisur me kod ndërkombëtar të telefonisë është aplikimi për anëtarësim në International Telecomunication Union (ITU) në Gjenevë. Kjo rrugë nuk kalon as nga Beogradi por …

Lexo më shumë

Mitrovicë veriore: Kuçi e Rakiq vlerësojnë Marrëveshjen për drejtësinë

Ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, ka vizituar sot Komunën e Mitrovicës së Veriut, ku është pritur nga kryetari i kësaj komune, Goran Rakiq, dhe shefja e Zyrës Administrative të Komunës, Adriana Hoxhiq. “Ministri Kuçi dhe Rakiq e kanë vlerësuar si të rëndësishëm implementimin e plotë të pikave të Marrëveshjes për Drejtësinë, të arritur …

Lexo më shumë