Ballina / KRYESORE (page 1052)

KRYESORE

15 të nominuarit për kushtetuese i plotësojnë kushtet

Komisioni për shqyrtimin e kandidatëve për dy anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, ka bërë vlerësimin e përmbushjes së kushteve të parapara me ligj dhe Kushtetutë, i kandidatëve të nominuar për Gjykatën Kushtetuese. Komisioni konstatoi se 15 të nominuarit: Emrush Kastrati, Rafet Haxhaj, Makifete Saliuka, Emine Mustafa, Hashim Çollaku, Ramadan Gashi, Veton …

Lexo më shumë

Protestuesit hedhin beton në oborrin e komunës

“Liburn ikë”, “Stop shkeljeve të ligjit”, “Duam punë”, janë disa nga parullat e ndërtimtarëve dhe prodhuesve të materialeve ndërtimore në Prishtinë të cilët janë duke protestuar, me makineritë motorike të tyre. Protestuesit kanë derdhur beton në oborrin e Komunës së Prishtinës dhe  beton në shenjë pakënaqësie. Ata kërkojnë shkarkimin e …

Lexo më shumë