Ballina / KRYESORE (page 1051)

KRYESORE

Presidentja: Gjykata Speciale se gjykon luftën

Institucionet e Kosovës tashmë e kanë dëshmuar përgjegjësinë për këtë proces dhe mbesin të përkushtuara të përmbushin këtë obligim ndërkombëtar, që do të dëshmojë seriozitetin e Republikës së Kosovës si pjesëtare e përgjegjshme e arenës ndërkombëtare. Kështu ka thënë presidentja e vendit Atifete Jahjaga në takim me Stephen Rapp, Ambasadorin e …

Lexo më shumë