Ballina / KRYESORE (page 1050)

KRYESORE

A do ti hapet sot rruga themelimit të Gjykatës Speciale

Sot mbahet mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës, në të cilën pritet të caktohet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për të votuar amandamentet kushtetuese që do ti hapin rrugën krijimit të  Gjykatës Speciale. Për këtë të fundit mendimet e pozitës dhe të opozitës janë të ndara. Subjektet politike kundërshtojnë themelimin …

Lexo më shumë