KRYESORE

Mustafa përkujton opozitën: Ju votuat pro Asociacionit më 2013

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, i është kundërpërgjigjur bllokut opozitar që ka nisur grumbullimin e nënshkrimeve për anulimin e Marrëveshjes me Serbinë për Asociacionin e Komunave më shumicë serbe. Në rrjetin social Facebook, Mustafa ka thënë se për krijimin e Asociacionit është vendosur me Ligj më 27 Qershor të vitit 2013, jo …

Lexo më shumë

Fajdet – rrezik për bizneset

Në Kosovë është shpeshtuar dukuria e dhënies dhe marrjes së parave me fajde. Kjo, sipas përfaqësuesve të bizneseve, po ndodh për shkak të kushteve të pafavorshme për kreditim në bankat komerciale dhe mungesë së mjeteve për financim të ndonjë projekti, po detyron qytetarët e konkretisht bizneset që të gjejnë alternativa …

Lexo më shumë

Vazhdojnë hetimet për stentat

Ish-ministri i shëndetësisë, tash Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Ferid Agani, shumë shpejt mund t’i shtohet listës së zyrtarëve të lart shtetërorë, të cilët janë përballë me drejtësinë Ish-ministri i Shëndetësisë Ferid Agani, bashkë me disa mjekë dhe biznesmenë të dyshuar për përfshirje në aferën me stenta shpejt, mund …

Lexo më shumë