Ballina / KRYESORE (page 1048)

KRYESORE

Zyrtare: Arrestimi i aktivistit të Vetëvendosjes – me urdhëresë të Gjykatës

Policia e Kosovës, njofton se policia vetëm ka realizuar një urdhër gjykate me rastin e arrestimit të aktivistit të Vetëvendosje Kushtrim Dakaj. “Me qëllim informimin e drejtë të opinionit publik lidhur me deklaratën reaguese dhe shkrimet e publikuara në portale, sot më (15.07.2015), të cilat kanë të bëjnë me arrestimin …

Lexo më shumë

Dokument: Marrëveshja e plotë e nënshkruar nga liderët e Maqedonisë

Liderët e Maqedon isë kanë nënshkruar të martën Marrëveshjen për daljen nga kriza politike dhe institucionale në të cilën e kanë futur vendin. Marrëveshja është e nënshkruar në gjuhën angleze, ndërsa përkthimi në shqip nuk është versioni zyrtar i këtij dokumenti. Marrëveshja e plotë: Në marrëveshjen e datës 2 qershor, …

Lexo më shumë

Schulz qorton klasën politike

Si zyrtar i BE-së nga Gjermania, Martin Schulz e nisi fjalën përpara Parlamentit shqiptar me një ndjesë të thellë për masakrën e Borovës nga ushtarët gjermanë gjatë Luftës së Dytë Botërore, që megjithëse kanë kaluar 72 vjet, presidenti i Parlamentit Europian nuk pati kurrfarë ngurrimi të deklaronte se kjo i …

Lexo më shumë

IKD i kundërvihet tencdencave për cenzurë të Këshillit Prokurorial të Kosovës

IKD njofton opinionin publik se në mbledhjen e KPK-së të mbajtur më 9 korrik 2015, anëtar të caktuar të këtij Këshilli, kanë shfaqur publikisht qëndrimin e tyre kundër qasjes së plotë të medieve dhe shoqërisë civile në mbledhjet e hapura të KPK-së dhe janë shprehur kundër publikimit të plotë të këtyre mbledhjeve,

Lexo më shumë