Ballina / KRYESORE (page 1047)

KRYESORE

Në pranga 93 të dënuarit

Në kuadër të realizimit të urdhëresave të Gjykatës Themelore, njësitet policore të stacioneve të Drejtorisë Rajonale në Ferizaj, kanë arrestuar 93 persona, të dënuar nga Gjykatat kompetente për vepra të ndryshme penale dhe kundërvajtësve. “Pas kompletimit të dokumentacionit dhe verifikimeve nga ana e Gjykatës kompetente, 4 persona të cilët ishin …

Lexo më shumë

Agjencia kundër korrupcionit largon këshilltarin e Kryeministrit

Agjencia Kundër Korrupsionit e Kosovës i ka thënë Vetëvendosjes se Besnik Berisha nuk është më këshilltar ligjor i kryeministrit Isa Mustafa. Falë ndërhyrjes së AKK-së Berisha është larguar për shkak të konfliktit të interesit. Lajmin se Berisha nuk është më në kabinetin e ekzekutivit e ka bërë të ditur, deputetja Albulena …

Lexo më shumë