Ballina / KRYESORE (page 1046)

KRYESORE

Nënshkruhet Marrëveshja për përkrahjen e mikrobizneseve

Sot në ambinetet e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit në mes të MPMS-së dhe organizatës Gjermane Help – Hilfe zur Selbsthilfe e.V. Minsitri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi dhe Z. Timo Stegelmann, Kryesuesi i Divizionit të Evropës Jug-lindore i organizatës Help-Hilfe zur …

Lexo më shumë

Jahjaga: Duhen investime e bashkëpunim ndërballkanik

Në kuadër të samitit të krerëve të Shteteve dhe Qeverive të Procesit të Bashkëpunimit të vendeve të Evropës Juglindore, Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga  apleoi që “të tejkalohen krizat për zhvillimin e Ballkanit”. Shtetet e Ballkanit Perëndimor janë të bashkuar si asnjëherë më parë për t’u integruar në Bashkimin Evropian, …

Lexo më shumë

Të vrarët në Kumanovë: Varrimi të marten në Prishtinë

Xhafer Zymberi, Mirsad Ndrecaj, Valon Kabashi, Turgaj Gashi, Samid Kastrioti, Hysen Rushiti, Fatlum Vishesella, Arben Rexhaj, do të varrosen në Prishtinë, të marten në ora 17:00. Për të vrarët në Kumanovë, Xhafer Zymberi, Mirsad Ndrecaj, Valon Kabashi, Turgaj Gashi, Samid Kastrioti, Hysen Rushiti, Fatlum Vishesella, Arben Rexhaj, Beg Rizaj dhe Nusret …

Lexo më shumë