Ballina / KRYESORE (page 1043)

KRYESORE

Kuvendi sot shqyrton Projektligjet për liberalizim

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës deputetët do të shqyrtojnë në lexim të dytë nëntë projektligje që lidhen me procesin e liberalizimit të vizave: Projektligjin për Avokatin e Popullit, Projektligjin kundër diskriminimit, Projektligjin për barazi gjinore, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për gjykatat, Projektligjin për ndryshimin …

Lexo më shumë