Ballina / KRYESORE (page 1040)

KRYESORE

Prokuroria aktakuzë 14 të dyshuarve për korrupsion

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër 14 personave për vepra penale që ndërlidhen me korrupsion Ata dyshohen për veprat penale “keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”  “Mashtrim” dhe “Mashtrimi në detyrë”. Në mesin e të akuzuarve është edhe një ish kryetar komune si dhe tetë zyrtarë …

Lexo më shumë