KRYESORE

Jahjaga u takua me presidentin barak Obama

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga mori pjesë në pritjen tradicionale të Presidentit të SHBA-së. Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga mori pjesë në pritjen tradicionale të Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barak Obama, për liderët e shteteve pjesëmarrëse në sesionin e rregullt vjetor të Asamblesë …

Lexo më shumë

Prokuroria: Ngritet aktakuzë për rastin “MTPT”

 Prokuroria ka bërë të ditur se është ngritur aktakuzë për rastin e Ministrisë së Transportit dhe Post Telekomunikacionit. “Një prokuror i Prokurorisë Special të Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë në rastin e Ministrisë së Transportit dhe Post Telekomunikacionit “MTPT” kundër pesë të pandehurve, në përputhje me Urdhrin e Gjykatës …

Lexo më shumë