KRYESORE

Çohu: Financuesit e partive, 220 milionë euro fitim !!!

Organizata Çohu! dhe Qendra Kosovare për Gazetari Hulumtuese-Preportr ka prezantuar sot hulumtimin për financimin e partive politike, me theks të veçantë në përfitimet e financuesve të partive politike të titulluar:  Politika e parasë. Të dhënat e hulumtuara tregojnë se financuesit e partive politike gjatë shtatë viteve 2007-2014 kanë marrë 442 …

Lexo më shumë