Ballina / KRYESORE (page 1000)

KRYESORE

NYT: Historia e mbretërve pa fron

Perspektivat e të huajve për monarkët e ndryshëm reflektohen më së miri nëpërmjet shkrimeve që kanë bërë për të tillët mediat ndërkombëtare. Shkrimi më poshtë flet për historitë e mbretërve të Lindjes që u ‘shkurorëzuan’ nga shteti i tyre dhunshëm pas ardhjes së komunizmit. Në mes tjerash autori Ed Zuckerman …

Lexo më shumë

Opozita kërkon zgjedhje të parakohshme

Përfaqësuesit e tri partive parlamentare opozitare, Vetëvendosje, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nisma për Kosovën kanë kërkuar që Kosova të shkojë në zgjedhje të parakohshme parlamentare. Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, shefja e Grupit parlamentar të Nismës, Valdete Bajrami dhe aktivisti i Vetëvendosjes, Frashër Krasniqi kanë vlerësuar se zgjidhja …

Lexo më shumë