Ballina / KRYESORE

KRYESORE

Temat e interesit të Kosovës apo të partive politike?

tryezat e partive

Tryezat politike janë bërë tashmë një formë e rregullt e organizimit të debateve ndërmjet partive politike. Pas Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Demokratike të Kosovës, tryeza e tretë me radhë është ftuar nga Lëvizja Vetëvendosje. Por, ndonëse janë paramenduar që tryeza të tilla si rezultat të sjellin kompromise rreth …

Lexo më shumë

I shkarkuari nga bordi i shkruan letër Haradinajt: Ju e Thaçi lobuat për tjetër kandidat

haradinaj

Imer Hamiti-Ish Kryesues i Komisionit të Auditimit i është drejtuar Kryeministrit Ramush Haradinaj për vendimin e tij që të shkarkojë bordin e Iber Lepencit. Thotë se ky vendim po aq sa është skandaloz, është edhe tendencioz. Hamiti thekson se shkarkimin selektiv Haradinaj e ka bërë me qëllim të pastrimit politik, …

Lexo më shumë