Kryeministri në detyrë emëron Rashiqin e Stankoviqin për këshilltarë politikë

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka emëruar sot dy këshilltarë të rinj.

Sipas një njoftimi për media, Kurti ka emëruar Nenad Rashiqin dhe Alleksandar Stankoviq në postin e këshilltarëve politikë.

Në njoftim thuhet se Rashiqi do të jetë edhe udhëheqës i Zyrës për Çështje të Komuniteteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.