Kryeministri Johnson në gjendje stabile

Kryeministri britanik Boris Johnson mbetet në kujdes intensiv me oksigjen, por pa nevojë për një ventilator dhe nuk ka pneumoni dhe është në gjendje stabile, ka njoftuar qeveria britanike.

Ndërsa të martën, Dominic Raab, sekretari i jashtëm, drejtoi takimin e tij të dytë në lidhje me koronavirusin, ndërsa duke iu referuar gjendjes shëndetësorë të kryeministrit, tha se Johnson vazhdon të jetë i qëndrueshëm gjatë natës dhe mbetet “me shpirt të mirë”, pavarësisht pranimit të tij në kujdesin intensiv në St Thomas ‘ spitali në Londër të hënën në mbrëmje.

Johnson është diagnostikuar me koronavirus më 27 mars.

Pasi ka kaluar më shumë se një javë në vetizolim në shtëpi, ai është shtruar në spital më 5 prill, për shkak të simptomave të vazhdueshme të sëmundjes.

Johnson është duke u trajtuar me oksigjen dhe merr frymë pa ndonjë ndihmë tjetër, tha zëdhënësi i tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.