fbpx
kafshet, bortis johnson, Uellsi Jugor, britania e madhe

Kryeministri i ‘qenit’

Aty ku banon kryerminstri, banon edhe dashuria  

Qenushi ishte braktisur aty nga disa rritës qensh, por tani do të jetojë bashkë me kryeministrin dhe partneren e tij, Carrie Symonds.

Kryeminsitri Boris Xhonson u pa të futet te selia e tij, në Downing Street, me një qenush 15-javësh, të cilin e ka quajtur Dajlin.

Një qenush nga streha që kujdeset për kafshët e braktisura, në Uellsin Jugor, sapo është shpërngulur te selia më e rëndësishme qeveritare në Britani: kryeministria.

Qenushi nuk është e vetmja kafshë fatlume që jeton në ndërtesën më të rëndësishme të qeverisë britanike. Një maçok, i quajtur “Leri”, ndodhet gjithashtu në mjediset qeveritare, por pak gjasa ka të jetojë pranë qenit, pasi banon në një apartament në ndërtesën e njohur si “Nr.10”, ku jeton kryeministri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.