Avdullah Hoti, i nominuar për Kryeministër të Kosovës nga LDK

Kryeministri Hoti sot raporton në Kuvend për situatën me COVID-19

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, sot do të raportojë në Kuvend për situatën me COVID-19 në vend Seanca plenare ku do të raportojë Kryeministri është paraparë të fillojë në orën 16:00.

Tema e vetme të rendit të ditës është raportimi i kryeministrit Avdullah Hoti dhe debat parlamentar lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19.

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë konfirmuar 216 raste të reja pozitive duke çuar totalin në 4.931, prej tyre 102 të vdekur, 2.267 të shëruar, ndërkohë që 2.562 raste janë ende aktive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!